図書書誌情報
書誌番号 | 0000030876 | ||||
---|---|---|---|---|---|
言語 | eng : 英語 | ||||
NACSIS ID | BC02852611 | ||||
和洋区分 | 洋資料 | ||||
書名 | Traditional cuisine of the Ryukyu Islands : a history of health and healing | ||||
親書誌名 ; 番号等 | Japan library | ||||
版 | 1st English ed | ||||
著者名 | Takagi Rin ; translated by Enda Kazuko and Deborah Iwabuchi | ||||
出版事項 | Tokyo : Japan Publishing Industry Foundation for Culture, 2020 | ||||
形態 | 144 p. ; col. ill. ; 22 cm | ||||
その他の標題 | 奥付タイトル:(英文版)大琉球料理帖||エイブンバン ダイリュウキュウ リョウリチョウ 原タイトル:Dai Ryukyu ryori cho | ||||
分類 | DC : 641.5 | ||||
注記 | Originally published: Shinchosha, 2009 Bibliography: p. 140-141 | ||||
巻冊次表示 |
| ||||
著者名典拠 | 高木, 凛(1947-)||タカギ, リン DA16116525 遠田, 和子||エンダ, カズコ DA16239208 Iwabuchi, Deborah DA11477435 | ||||
件名 | [普通件名] : Cooking, Japanese -- Ryukyu style [普通件名] : Cooking -- Japan -- Ryukyu Islands [普通件名] : Cookery, Japanese | ||||
リレーション | [書誌階層(上位:親)] : 1件( Japan library ) |